Dit zijn dé trends van het moment

Mannen, opgelet. Want in dit blog delen we de trends van aankomend seizoen. Wij hebben namelijk alvast wat research gedaan, zodat jij straks de nieuwste trends kan scoren. Want wat zijn die nieuwe trends dan?

1.     Kleuren: oranje, groen en okergeel

We gaan back to nature. Daarmee bedoelen we niet dat het allemaal wat schaars gekleed mag. Nee, we hebben het over de kleuren. De kleuren oranje, groen en okergeel zijn aankomend seizoen erg populair. In de nieuwe collecties van trendy merken als Jacob Cohen en Denham ga je deze kleuren veel terug zien.

Deze kleuren zijn gebaseerd op de natuur. Gelukkig zijn deze kleuren nog wel goed te combineren met een moderne, stoere jeans. Lekker mixen en matchen dus!

2.     Dad sneaker? Nee, laarsjes!

De dad sneaker heeft zijn shine afgelopen seizoenen gepakt. Tijd voor iets nieuws, als je het ons vraagt. Afgelopen herfst en winter zag je al dat er steeds meer laarsjes – en dan specifiek Chelsea boots – gedragen werden. Onder een casual look én onder een zakelijke outfit. Dus weet je niet zo goed wat voor schoenen je moet halen voor dit seizoen? Check dan even de website van Dr. Martens, Zalando en Clarks.

3.     Minimalistische shirts

Mannen, we hebben het eigenlijk best makkelijk aankomend seizoen. Het draait namelijk om basic items! Denham heeft hele toffe t-shirts met een klein logo erop geborduurd, maar verder is ‘ie lekker minimalistisch. Handig, want zo past het bij allerlei verschillende jeans. Koop geen t-shirts van vijf euro, maar ga voor kwaliteit. Juist doordat het basics zijn, weet je dat je er nog jaren plezier van kan hebben.

4.     Skinny jeans: dit zijn de beste jeans

Ik weet niet wat er afgelopen seizoen gebeurde, maar ik geloof dat iemand ooit heeft geroepen: hoe strakker de broek, hoe beter. Ineens droeg ie-de-reen strakke broeken. Niets mis met de skinny jeans, maar ga wel voor de goede maat alsjeblieft.. Hij mag best wat strak bij de kuiten zitten, maar bij het kruis mag ‘ie best baggy of gewoon wat losser.

Succes met shoppen boys!

Deel dit artikel met iemand die deze tips kan gebruiken

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Leave a comment