Inspiratie voor herenbruidsmode

Mannen trouwen toch eigenlijk bijna altijd wel in pak. Veel mensen vinden mannen in pak aantrekkelijk. Als jij dit niet vindt of niet vindt dat een pak bij jou past, dan kun je natuurlijk ook buiten de lijntjes gaan denken. Je hoeft niet opeens een pak te dragen, waarin je je niet comfortabel voelt en verder ook nooit een pak draagt. Het is jouw (jullie) dag en je kunt hier je eigen keuzes in maken.

Trouwpakken

Als je in een pak wilt trouwen, wil je natuurlijk het allermooiste. Hierbij hoef je niet bij standaard kleuren zoals zwart, grijs en donkerblauw te denken, maar ook bordeauxrood, wit, zilver en lichtblauw zijn goede kleuren. Tevens hoef je het ook niet bij een effen kleur te houden. Een printje kan het net iets minder stijf maken. Voorbeelden voor leuke printjes zijn een geruite colbert en broek of een blouse met kleine stippen (polkadots). 

Iets anders dan een trouwpak

Is een pak niets voor jou? Dan verplicht niemand je om in een pak te dragen tijdens jouw bruiloft. Er zijn genoeg andere leuke outfits om de “mooiste dag van jullie leven” in te vieren. Denk bijvoorbeeld aan een zwarte pantalon, een witte blouse, een vlinderdas en bretels. De high-waist broeken voor mannen komen ook weer steeds meer in. Deze kun je combineren met een mooi wit t-shirt en een leuk jasje eroverheen. Daarbij kun je je outfit afmaken met een klepmuts of een hoedje.

Andere handige tips

Bovendien is het mooi als je je outfit aanpast op de trouwjurk of het trouwpak van je partner. Zo representeren jullie echt het prachtige geheel dat jullie zijn. Verder kun je je trouwoutfit afstemmen op het seizoen of de trouwlocatie. In de zomer loop je waarschijnlijk ook liever niet in een driedelig zwart pak. 

Met deze inspiratietips kun je hopelijk een mooie outfit creëren en daarmee je dag helemaal afmaken. Veel geluk!

Voor meer inspiratie kun je een kijkje nemen op https://anastasi.nl/trouwjurk/.

Deel dit artikel met iemand die deze tips kan gebruiken

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Leave a comment